Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Η Έλενα Παπαρίζου σε soundtrack Αμερικάνικης ταινίας!


Του Δημήτρη Όθωνα Φουτσιτζή

  Θυμάστε την ταινία "My Big Fat Greek Wedding" -δηλαδή το "Γάμος αλά Ελληνικά"-; Αυτή είναι η υπέροχη κωμωδία που είχε σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων παγκοσμίως προβάλλοντας τη χώρα μας με την ματιά Ελλήνων μεταναστών που κατοικούν στην Αμερική.

  14 χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας, σειρά έχει το δεύτερο μέρος. Θα μάθουμε επιτέλους τη συνέχεια αυτού του υπέροχου ζευγαριού μετά από τόσα χρόνια. Η συγκεκριμένη ταινία βρίσκεται στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες ρομαντικές ταινίες του 21ου αιώνα, ενώ το κέρδος της έφτασε το 6150%. 



Όμως οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. Ανακοινώθηκε επίσημα η λίστα με τα τραγούδια που θα ακούγονται μέσα στην ταινία, ενώ το μοναδικό ελληνικό τραγούδι που θα ακούγεται είναι από τη δική μας Έλενα Παπαρίζου. Το τραγούδι της με τίτλο "Που Πήγε Τόση Αγάπη" θα συνοδέψει μουσικά την ταινία. Το συγκεκριμένο κομμάτι της κυκλοφόρησε το 2006 μαζί με τον διπλό της δίσκο "Υπάρχει Λόγος". Όμως δεν ήταν ένα από τα τραγούδια που προωθήθηκαν ραδιοφωνικά καθώς προηγήθηκαν άλλα, όπως "Mambo!", "Gigolo", "Υπάρχει Λόγος" και "Αν Είχες Έρθει Πιο Νωρίς". Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν το τραγούδι αυτό θα ηχογραφηθεί ξανά ή αν θα κυκλοφορήσει με την αρχική του έκδοση.

  10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το τραγούδι θα βιώσει την επιτυχία που του αξίζει και μάλιστα παγκοσμίως. Να πούμε βέβαια πως δεν είναι το πρώτο κομμάτι της Έλενας Παπαρίζου που φτάνει μέχρι την Αμερική. Συγκεκριμένα τα "My Number One", "Mambo", "Baby It's Over", αλλά και "Survivor", απέδειξαν πως δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει η δική μας τραγουδίστρια από τις Αμερικανίδες. Όμως είναι η πρώτη φορά που τραγούδι της θα αποτελέσει soundtrack παγκόσμιας ταινίας και μάλιστα με ελληνικό στίχο.

  Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου 2016 σε Αμερική και Καναδά, ενώ στην Ευρώπη και στις ελληνικές αίθουσες θα προβληθεί από τις 7 Απριλίου 2016.

  Ακούστε το τραγούδι:

  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου