Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Έρχεται με μια μεγάλη συναυλία η Έλενα Παπαρίζου!


Του Δημήτρη Όθωνα Φουτσιτζή

  Η επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου στη χώρα μας είναι γεγονός. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για μια μεγάλη συναυλία που θα αφήσει εποχή.

  Μετά την Άννα Βίσση και την Καίτη Γάρμπη, ήρθε η σειρά της Έλενας Παπαρίζου. Σε συνεργασία με τον 89,9 Dromos FM θα πραγματοποιήσει μια συναυλία στο BOX Athens για τις ανάγκες του "Dromos Superstar Voices". Το υπερθέαμα αυτό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 10 το βράδυ, ενώ μαζί της στη σκηνή δε θα μπορούσαν να λείψουν οι Μέλισσες. Μάλιστα το Σάββατο που μας πέρασε η αγαπημένη τραγουδίστρια επισκέφτηκε το συγκεκριμένο συγκρότημα στο BOX όπου εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αποτελώντας προμήνυμα γι' αυτή τους τη συνεργασία.


  Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου μαζί με τις Μέλισσες on stage. Το 2012 είχαν κάνει μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο με τεράστια επιτυχία.


  Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έχει κάνει μια δυναμική επιστροφή στη χώρα μας. Τελευταία φορά που πραγματοποίησε συναυλία στη χώρα μας ήταν στα τέλη του καλοκαιριού το 2013. Μετά ακολούθησαν πολυάριθμες συναυλίες στο εξωτερικό και δυο μεγάλες περιοδείες στη Σουηδία, ενώ το comeback της στην Ελλάδα έγινε με το μιούζικαλ "Nine" στο οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις. Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο "Μισή Καρδιά", το οποίο μάλιστα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του έφτασε στην κορυφή του ελληνικού iTunes Chart.

  Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Dromos FM:
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
DROMOS SUPERSTAR VOICES 2016
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ LIVE IN CONCERT
ΜΕ ΤΟ Νο1 ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm παρουσιάζει τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες σε μια μοναδική σειρά live parties, με τίτλο DROMOS SUPERSTAR VOICES 2016 by Joce Cuervo. To νέο μουσικό γεγονός της Αθήνας έρχεται για πρώτη χρονιά και παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες μορφές της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm παρουσιάζει τη μοναδική Έλενα Παπαρίζου live in concert, σε ένα ξεχωριστό music project που θα σας μείνει αξέχαστο!
H κορυφαία Ελληνίδα pop τραγουδίστρια έρχεται για πρώτη φορά την Κυριακή 20 Μαρτίου,με ένα ανατρεπτικό concept, στο ultimate dance stage club BOX Athens! Η Έλενα Παπαρίζουθα ερμηνεύσει live όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, σε μια πολυδιάστατη συνύπαρξη on stage με το δημοφιλέστερο συγκρότημα της νέας γενιάς, τις ΜEΛΙSSES!
Για πρώτη φορά το DROMOS SUPERSTAR VOICES 2016 by Joce Cuervo δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm να απολαύσουν από κοντά τις μεγαλύτερες γυναικείες ελληνικές φωνές, σε μοναδικά live concerts που επιφυλάσσουν μοναδικές στιγμές, γεμάτες μουσική και εκπλήξεις!
Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά το DROMOS SUPERSTAR VOICES 2016 by Joce Cuervo! Περισσότερα νέα έρχονται καθημερινά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, στο www.dromosfm.gr και στην επίσημη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/dromosfm.
DROMOS SUPERSTAR VOICES 2016 by Joce Cuervo
89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου