Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Καλώς όρισες Άνοιξη!


Του Δημήτρη Όθωνα Φουτσιτζή

  Μόλις ξεκίνησε η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Τρεις υπέροχοι μήνες έρχονται τώρα και είναι ετοιμοπόλεμοι να μας αποδείξουν γιατί η άνοιξη είναι η πιο ωραία εποχή του έτους.

  01) Ανθίζουν τα λουλούδια. Η ίδια η φύση σφύζει από ζωντάνια και αισιοδοξία. Παντού λουλούδια που σου προσφέρουν άπλετη χαρά και αμέσως πιάνεις το νόημα της ζωής, πως τα πιο ωραία πράγματα είναι τα απλά-καθημερινά.


  02) Time to love. Πραγματικά είναι η καλύτερη περίοδος να ερωτευτείς. Είναι όλα τόσο όμορφα γύρω, γι' αυτά πάρε λίγη από την αισιοδοξία της φύσης και βρες το άλλο σου μισό.


  03) Τεμπέλιασμα στο φουλ. 25η Μαρτίου, δυο εβδομάδες Πασχαλινές διακοπές και εργατική πρωτομαγιά, δεν το λες λίγο. Χαλαρώνεις, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές και καταλαβαίνεις πως μια ακόμη σεζόν φτάνει στο τέλος της.


  04) Έχει τον ΤΕΛΕΙΟ καιρό. Ώρα να πάρουμε τους δρόμους και να πάμε βόλτα. Περπάτημα στο κέντρο της πόλης ή καφές δίπλα στη θάλασσα, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για να βγεις έξω και να απολαύσεις αυτόν τον τέλειο καιρό. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.


  05) Πλησιάζει καλοκαιράκι. Το προ-καλοκαίρι είναι πιο ωραίο από το καλοκαίρι. Είναι η περίοδος που τρως το πρώτο παγωτό, κάνεις το πρώτο μπανάκι στη θάλασσα και κάνεις σχέδια για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.


  Hello Spring! Enjoy this season! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου