Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Fashion Alert "Πουκάμισα"!



Του Δημήτρη Όθωνα Φουτσιτζή

  All time classic στη μόδα είναι τα πουκάμισα. Μονόχρωμα, πολύχρωμα, με σχέδια, καρό, πουά. Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στην άνοιξη ποικίλλουν οι επιλογές των πουκαμίσων.


TIPS ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ:


01) ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο 1: Blue Jean, White Shirt


  Ένα κλασσικό τζιν πουκαμισάκι. Για όλες τις ώρες, κυρίως για πιο χαλαρές στιγμές. Συνδυάζεται εύκολα με μια λευκή ή μαύρη μπλούζα. Προτιμήστε μπλούζες χωρίς στάμπα ή χωρίς υπερβολικά σχέδια. Φοριέται εύκολα με ένα τζιν παντελόνι.

02) ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο 2: Καρουδιά


  Ένα λατρεμένο καρό πουκάμισο. Φυσικά διαφέρει καρό με καρό πουκάμισο. Στο συγκεκριμένο κυριαρχεί το πορτοκαλί χρώμα. Με το συγκεκριμένο μπορείτε να υιοθετήσετε ένα country style. Φορέστε το μέσα από το παντελόνι για πιο σοβαρές στιγμές ή ελεύθερο απ' έξω από το παντελόνι για αρκετά χαλαρές στιγμές.

03) ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο 3: I'm So Good At Being Bad


  Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα αυστηρό στιλ, αγοράστε ένα πουκάμισο σε σκούρες αποχρώσεις. Όμως για να σπάσετε αυτή την αγριάδα, προτιμήστε αυτά τα πουκάμισα με τις διακριτικές βούλες πάνω τους. Μπορείτε να τα βάλετε στο γραφείο, αλλά και σε μια βραδινή έξοδο.

04) ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο1: Light Blue


  Μια γλυκιά απόχρωση του μπλε χρώματος. Το συγκεκριμένο πουκάμισο είναι να το προτιμάτε τις πρωινές ώρες. Μπορείτε να το βάλετε κλειστό μέσα από ένα μαύρο παντελόνι ή ανοιχτό με μια ολόλευκη μπλούζα δίχως στάμπα.


  Κάντε μια έξυπνη αγορά. Τζιν πουκάμισο-φόρεμα. Τέλεια επιλογή για μια ιδιαίτερη έξοδο. Με γόβες θα το κάνετε πιο επίσημο, ενώ με μποτάκια θα εστερνιστείτε ένα πιο cool style.

05) ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2: 


  Η καλύτερη επιλογή για έναν καφέ ή ποτό. Μπορεί να θεωρηθεί το "καλό" τζιν. Το πουκάμισο δηλαδή που δε θέλουμε να φοράμε καθημερινά αλλά θα το βάλουμε σε μια χαλαρή έξοδο για να εντυπωσιάσουμε. Προτιμήστε το με ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι από κάτω ή με μια φούστα. Επίσης μπορεί να ενισχύσει το στιλ ενός μάξι μαύρου φορέματος.

06) ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3: Forever Young


  Ένα απαλό καρό πουκάμισο σε σκούρες αποχρώσεις. Μαύρο με σκούρο ηλεκτρίκ μπλε. Με αυτή την επιλογή πρέπει να βάλετε μόνο σκουρόχρωμο παντελόνι και αν επιλέξετε κάποια μπλούζα πρέπει να κι αυτή μαύρη. Τονίστε την τσαχπινιά σας για να σπάσει η κυριαρχία των σκούρων χρωμάτων.

~Special Thanks: Μελίσα Τσουλάι, Κατερίνα Φαλιέρου~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου