Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

"Ο Άνδρας Με Την Πουά Γραβάτα" στον Αυλητής ART!


Του Δημήτρη Όθωνα Φουτσιτζή

  Η νέα μαύρη κωμωδία "Ο Άνδρας Με Την Πουά Γραβάτα" των Ελ Ρόι + ΑΒΓ ετοιμάζεται να ανέβει από την Τετάρτη 16 Μαρτίου στη σκηνή του Αυλητής ART.

  Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Ιάκωβος Λέδερμαν, είναι 33 χρονών. Εργένης, καταξιωμένος και οικονομικά ευκατάστατος. Αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 24ο όροφο της εταιρείας, όπου εργάζεται. - Το ερώτημα είναι ένα… Γιατί αυτοκτονείτε, κύριε; - Γιατί προφανώς δεν είμαι ευτυχισμένος… Μία μαύρη κωμωδία που πραγματεύεται σύγχρονα ζητήματα, όπως την ευτυχία, την ανασφάλεια, τη θρησκεία, την ανθρώπινη προσπάθεια, την κατ’ αυτόν τον τρόπο ζωή, την ανάθεση των ευθυνών καθώς και την αποποίησή τους από τον σύγχρονο άνθρωπο. Πότε ο άνθρωπος είναι ελεύθερος όταν ζει εγκλωβισμένος σε συνθήκες και συμβάσεις, οι οποίες δεν του επιτρέπουν να εκφραστεί πραγματικά, παρά μόνο μέσα από μια συγκεκριμένη δεοντολογία; Ο φόβος της απόρριψης, η αδυναμία να ορίσει κανείς τον εαυτό του. Όλα αυτά τα θέματα απασχολούν τον Ιάκωβο Λέδερμαν. Κι είναι διατεθειμένος να τα αλλάξει… αλλά έχει ήδη πέσει από τον ουρανοξύστη. Ποια είναι η σωστότερη στιγμή για να αλλάξουν τα πράγματα αν δεν είναι η στιγμή της αδυναμίας; Της απογοήτευσης;

  "Ο άνδρας με την πουά γραβάτα" έρχεται με σκοπό να σας συναρπάσει με το αστείρευτο χιούμορ του αλλά και να σας προβάλλει έναν ηθικό προβληματισμό που κυριαρχεί στις μέρες μας. Τον ρόλο του Ιάκωβου Λέδερμαν ενσαρκώνει ο Αντώνης Καλομοιράκης, ενώ ως Ρόμπερ Άουερ Σόπεν εμφανίζεται ο Δημήτρης Όθωνας Φουτσιτζής. Από 16 Μαρτίου στη σκηνή του Αυλητής ART.

  Πληροφορίες:
  Χώρος: Αυλητής Art
  Διεύθυνση: Χριστοκοπίδου 17, Ψυρρή
  Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καλομοιράκης, Δημήτρης Όθωνας Φουτσιτζής
  Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη
  Ώρα: 21:30 
  Διάρκεια 60' χωρίς διάλειμμα 
  Τιμή: 8
  Κρατήσεις: 210 64 00987
  Πρόσβαση με Metro: στάση Μοναστηράκι
  Πρόσβαση με Ηλεκτρικό: στάση Μοναστηράκι ή Θησείο

   Την φωτογράφηση επιμελήθηκε ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Πατσουράκης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου