Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Fashion Alert "Spring Clothes"!


Του Δημήτρη Όθωνα Φουτσιτζή

  Δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη και ήδη η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά. Φυσικά είναι η καλύτερη περίοδος σε θέματα ρούχων καθώς νέα σχέδια και νέες τάσεις έρχονται να μας ξετρελάνουν όλους.


TIPS ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ:


1) ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο1: Το Λεπτό Μακρυμάνικο


  Ροζ, απαλό κόκκινο, φούξια, κίτρινο, άσπρο, απαλό πράσινο, γαλάζιο και χρώματα ηλεκτρίκ, είναι τα χρώματα που λατρεύουν όλοι να φορούν την Άνοιξη. Χρώματα με ζωντάνια και αισιοδοξία. Ειδικά που τώρα οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να ανεβαίνουν, προτιμήστε αυτές τις μπλούζες με το λεπτό ύφασμα και το μακρύ μανίκι. Ιδανική επιλογή για όλη τη μέρα. Ταιριάζει απόλυτα με ένα μαύρο τζιν.

2) ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2: Do It Like A... Νησιώτισσα


  Αυτές οι υπέργλυκες μπλούζες που σε παραπέμπουν σε νησί και σε κάνουν γλυκιά σαν καραμέλα. Μια girly μπλούζα -κατά προτίμηση κίτρινου ή λευκού χρώματος- θα σας γοητεύσουν. Μπορείτε να βάλετε και στεφανάκι στα μαλλιά από λουλούδια για να μπείτε 100% στο κλίμα. Ταιριάζει από το πρωί στη δουλειά, για ένα δείπνο, για έναν καφέ, ακόμη και για ένα ποτό το βράδυ.

3) ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3: Athletic Girl


  Τώρα με τα λαμπερά χρώματα και τα σχέδια που βγαίνουν μπορεί να αγαπήσετε και την γυμναστική. Είναι κρίμα να μην έχετε τη σωστή Ανοιξιάτικη φόρμα.

4) ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο4: Η Απόλυτη Ανοιξιάτικη Τσάντα


  Ανανέωση θέλουν και οι τσάντες. Άλλες το χειμώνα, άλλες την Άνοιξη. Ιδού η ιδανικότερη τσάντα για τις ωραιότερες βόλτες σας αυτούς τους ανοιξιάτικους μήνες.

5) ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο1: Τα Λέλουδα


  Αγόρια! Είμαστε στον 21ο αιώνα και διανύουμε 2016. Δεν επιτρέπεται να κατακρίνεται τις μπλούζες με τα λουλούδια. Δε χρειάζεται να αγοράσετε ακριβώς ό,τι είναι στη μόδα, αρκεί να σας εκφράζει. Μια απλή άσπρη ή μαύρη μπλούζα με διακριτικά λουλούδια. Υπάρχουν ακόμη πιο εξελιγμένα σχέδια που έχουν τα λουλούδια πάνω σε μεγάλους αριθμούς. Για όσους δεν μπορούν τις μεγάλες στάμπες των λουλουδιών, αποτελεί την τέλεια επιλογή.

6) ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2: Μύρισε Καλοκαιράκι


  Ε ναι! Η Άνοιξη είναι το προμήνυμα του καλοκαιριού. Γι' αυτό αγοράστε αυτές τις χαρούμενης μπλούζες σε ανοιξιάτικους τόνους με στάμπες που σε παραπέμπουν σε καλοκαίρι. Εννοείται πως συνδυάζεται με ένα τζιν και αποτελεί την ιδανική επιλογή για χαλαρή βόλτα το πρωί ή και το απόγευμα.

  ~Special Thanks: Μελίσα Τσουλάι, Κατερίνα Φαλιέρου~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου